menu-2020

Lieve Gasten

Vanaf 2 Juni mogen we weer, en wij staan te popelen om iedereen weer te mogen ontvangen. Wij werken strikt volgens de maatregelen die vanuit de overheid gegeven zijn , daarom vragen we U ook om samen met ons aan de regels te houden en graag Uw medewerking. Bij iedereen zal er een controlegesprek plaats vinden om de gezondheid van de gasten én ons personeel te waarborgen, en op deze manier willen we samen met onze gasten er fantastische avonden van maken. Omdat we maximaal 30 gasten kunnen ontvangen willen we graag met twee zittingen beginnen, wilt u een ander tijdstip reserveren dan kunt u overleggen met ons restaurant.

De eerste zitting van 17:00 tot 19:15.
De tweede zitting om 19:30 tot sluit.

Omdat wij verplicht zijn om met reserveringen te werken graag op tijd telefonisch reserveren A.U.B op 0181611780 maar U kunt ook bij de deur reserveren maar als U zeker wil zijn dat we een tafeltje voor U vrij kunnen houden dan kunt U altijd bellen.

LET OP omdat we met minder gasten mogen werken en onze kwaliteit goed willen houden zo als jullie het gewent zijn hebben we wij een aangepaste menu kaart , hier onder kunt U ons menu vinden.
Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de ontwikkelingen van de regels en aanpassingen.